logo_norlys_ok
Fabricant d’il·luminació exterior d’alta qualitat per a l’il·luminació professional del mercat de consum

norlys_portada

Norlys esta especialitzada en la fabricació a base d’alumini, acer, acer inoxidable, acer galvanitzat i coure o una combinació de variïs metalls en un sol producte. Tenim un alt nivell en el tractament de pintura pels nostres productes i accessoris a traves d’un sistema de recobriment de varies capes de pintura en pols. Aquesta és la millor manera per a resistir la corrosió.

El nostre origen escandinau ens obliga a desenvolupar productes que resisteixen perfectament a les dures condicions climàtiques escandinaves. Enormes variacions en la temperatura, forts vents i l’atmosfera salada fan malbé tots aquells productes de baixa qualitat als pocs mesos. Es per això que els productes Norlys estan coberts per una garantia de llarg termini contra la corrosió.

La nostre amplia gama de productes d’acer galvanitzat ofereix una línia totalment diferent en l’il·luminació decorativa d’exterior. Els prescriptors estan molt interessats en aquest acabat metàl·lic que els aporta noves idees. La aleació de ferro i zinc per galvanització resulta, encara, mes resistent que l’acer en sí, i protegeix contra tot tipus de rascades, cops ocasionals i la corrosió.
Disposem també de variïs productes en coure massís.

Els nostres productes estan equipats amb policarbonats d’una sola peça (lents UV) especialitzat amb un gruix de fins a 4 mm en certes famílies de productes. Això permet que les possibles agressions externes no provoquin cap mal als nostres productes. Un bon acabat pel producte es, també, una part del aspecte de qualitat total.
Treballem com a prioritat la qualitat així com mantenir preus competitius i llançaments de nous productes.

>> Accedeix a la sección de Productes per veure els destacats de Norlys.