logo_nordlux_ok
Fabricant d’il·luminació decorativa de disseny tant d’interior com d’exterior dirigida al mercat de consum Nordlux is bright life

Nordlux_portada

Des de que Nordlux va ser fundada al 1977, el objectiu ha estat oferir productes de qualitat a preus competitius. Aquest objectiu segueix complint-se  i vol dir que Nordlux pot oferir una amplia gama de il·luminació tant d’interior com d’exterior. Es important per Nordlux mantenir-se actualitzat en el desenvolupament tecnològic per tal d’oferir el millor i més funcional dels productes als nostres clients. D’altra banda, també és important la novetat de les tendències i dissenys internacionals, per que els nostres productes segueixin sent atractius pels nostres clients.

Design for the people. Disseny per la gent, Aquesta es la nova visió de Nordlux.

Volem crear productes de disseny a un preu assequible per a tots, i amb una qualitat que es mantingui any rere any. L’elegància dels nostres productes ofereixen, a la gent comú, la oportunitat de convertir-se en dissenyadors a casa seva. Es per això que Nordlux va sent cada cop més, el proveïdor més significatiu en el mercat de consum. Desenvolupem la il·luminació amb l’objectiu de que sigui del grat de la majoria de la població. Estem motivats per l’orientació cap als resultats, la innovació, el client y la orientació al servei.

 Accedeix a la secció de Productes per veure els destacats de Nordlux Indoor i Nordlux Outdoor.

Nous catàlegs 2019-2020 grup Nordlux; DFTP