logo_noral_ok
Fabricant d’ il·luminació exterior d’alta qualitat dirigit al mercat professional.
Imagine what Light can do

noral_portada_av

Imagini el que la llum pot fer
Las espelmes poden crear ambient personalitzats, experiències especials. Els efectes de la calidesa de la llum ens guien, ens tranquil·litzen, però també poden proporcionar ombres i reflexes. El ambient de dia assoleix un aspecte totalment nou quan arriba la nit, un nou entorn. El nostre punt fort és la il·luminació d’exterior.

Il·luminació per a la seva creativitat
Hem estat fabricant lluminàries per al mercat mundial des de fa més de 35  anys.
Noral ha desenvolupat una línia de productes que ofereix als nostres clients una gran llibertat per crear tota classe de projectes.
La diversitat de la nostre gama proporciona infinitat de solucions de disseny i tecnologia per a la il·luminació en qualsevol ambient. La nostra gran varietat de famílies de productes també es pot combinar per proporcionar encara més llibertat creativa en cada projecte. Els nostres clients i consultors poden utilitzar els nostres anys d’experiència i la nostre il·luminació intel·ligent.

A prop del client
La nostra organització es basa en les necessitats dels nostres clients. Els hi oferim l’ajuda i l’assessorament d’experts. L’experiència i el coneixement del nostre equip, li dona el suport que necessita, sigui quin sigui el seu projecte. Si necessita assessorament sobre la il·luminació tècnica, el disseny o l’adaptació al medi ambient, podem ajudar-lo a trobar la millor solució.

Líder en qualitat
Encara fabriquem els nostres productes amb orgull, cura i tradició. Per a Noral la qualitat és el més important. Tots els departaments de l’empresa, des de la investigació i el desenvolupament fins a l’entrega, són altament competents i la certificació ISO és el que li dona qualitat. La principal matèria prima és l’alumini amb una puresa del 99,5%. Els nostres accessoris, fabricats i acabats en la nostre pròpia fundició i el nostre propi taller de pintura amb un sistema especial de pintat, compleixen amb els més alts estàndards de durabilitat i qualitat de producte.

Repte ambiental
Els nostres productes suporten els climes més durs i resisteixen danys de diversa índole. Sempre intentem trobar les solucions més respectuoses envers el medi ambient. Utilitzem, alumini reciclat net amb una manufactura, totalment eficient energèticament. El nostre objectiu és que els productes Noral siguin recuperables al 100%.

>> Accedeix a la secció de Productes per veure els destacats de Noral Clàssic i Noral Modern.